Болярово » НОВИНИ » НОВИНИ

Болярово : НОВИНИ

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[04.05.2012]

ТАЙТЪН МАШИНЪРИ БЪЛГАРИЯ ОРГАНИЗИРА ДНИ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ

Тайтън Машинъри България организира дни на отворените врати в Агробизнес център - Римекс в Ст. Загора от 8 до 11 май. Тайтън Машинъри България ще представи комбайнът Axial Flow 9230 от новата серия 230 на CASE IH, оборудван със състемата SCR (Selective Catalytic Reduction). Axial Flow 9230 е най-голямият сред 6 те нови модела разделени в 2 серии 130 и 230 с максимални мощности от 295 к.с. до 571 к.с. С усъвършенстваните разтоварващи системи, новите комбайни Axial-Flow Серия 230 могат да намалят времето за разтоварване с цели 40 % ., съобщи Rimex.

Новите трактори от сериите Puma, Puma CVX, Magnum и Stieger/Quadtrac на CASE IH, чийто двигатели са оборудвани с технологията Efficient Power.

За първи път ще бъдат представени моделите Puma 160 EP с ном. мощност от 160 кс. и Puma 185 EP с ном мощност от 185 кс.

Новите трактори Puma Efficient Power са оборудвани с двигатели настроени за максимална производителност, по-висока мощност и значително понижен разход на гориво. Изключително лесни за употреба, подходящи за малки и средни стопанства.

Резултатите от тестовете на полето показват, че могат да бъдат спестени повече от 10 % гориво в сравнение с предходнот Tier 3 поколение.

Новата сеялка Tempo за пролетни култури на Vaderstad, с която шведстаката компания отново доказва, че е лидер при машини за почвообработка с високи скорости. С Tempo изсяването може да бъде извършено с висока скорост, като това не влияе на прецизността и точността.

Tempo се предлага в 6 и 8 редова версия с обем на бункерите 70 л. Сгъваема, с транспортна ширина 3 м и натиск на изсяващия апарат до 325 кг. Хидравличното сгъване, бункерите за микрогранули и торовнасянето са опции.

По отношение на прикачния инвентар Тайтън Машинъри България ще представи също и 5 корп. навесен реверсивен плуг Kverneland LD и 4корп. навесен реверсивен плуг 150В, предсеитбен култиватор Kverneland TLD 7.1 м, както и дискова брана VISIO 200 4.95м с марка Kverneland. Сеялка Vaderstad Rapid A 600, сеялка Rapid 400 S, стърнищен култиватор Vaderstad Top Down 400 и дисков култиватор Carrier 650.

Посетителите ще имат възможността да се запознаят отблизо и със прикачна техника Salford, пръскачки Tecnoma, телескопични товарачи Merlo и др.

Таня Атанасова

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ