Болярово » НОВИНИ » НОВИНИ

Болярово : НОВИНИ

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[04.05.2012]

СРЕЩА НА СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ В ЯМБОЛ С ЧЛЕНОВЕ И СИМПАТИЗАНТИ НА БСП ОТ ОБЛАСТТА

Лора Величкова

На 3 май 2012 година председателят на Националния съвет на БСП Сергей Станишев се срещна с членове и симпатизанти на социалистическата партия от област Ямбол. Заедно с него към присъстващите се обърнаха последователно и евродепутатът от Ямболска област Кристиан Вигенин, както и председателят на областния съвет на БСП- Ямбол и народен представител Атанас Мерджанов.

На срещата присъстваха председателите на общинските партийни съвети от петте общини на област Ямбол: Стралджа, Болярово, Тунджа, Елхово и Ямбол, както и кметовете на три от тези общини, избрани за пореден мандат от листата на БСП: Христо Христов(община Болярово), Митко Андонов(община Стралджа) и Георги Георгиев(община Тунджа). Последният беше своебразен домакин на срещата преди това на Сергей Станишев, Атанас Мерджанов и Кристиан Вигенин с председателите на общинските съвети на всички пет общини и тримата кметове, на която се обсъдиха постигнати резултати в общинските организации, решения от отчетно-изборните конференции, мнения, виждания и предложения.

След обръщението към присъстващите, в което подчерта важността на бъдещия път, който ще поеме партията в битката за спечелване на парламентарни избори след Конгреса, Сергей Станишев с готовност отговаря на въпроси на членовете и симпатизантите на БСП от всички пет общини, уважили го с присъствието си. На често задавания въпрос напоследък за отношенията му с опонента му за поста в партията Георги Първанов, той отговори,че уважава бившия президент, за чиито кампании и лично той е работил, но просто имат различни виждания по определени въпроси. Важна е бъдещата изборна победата и незабавното започване на работа по нея след конгреса, независимо кой ще бъде избран за председател на Националния съвет. Сега повече отвсякога трябва да са единни, подчерта той.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ