Болярово » НОВИНИ » НОВИНИ

Болярово : НОВИНИ

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[09.04.2012]

БСП СТЯГА СВОИТЕ РЕДИЦИ В ГОЛЯМО КРУШЕВО

Членовете на БСП в Голямо Крушево под ръководството на кметският наместник Костадин Иванов проведоха събрание, на което обсъдиха основните задачи, които си поставя левицата и конкретните предстоящи задачи.

Костадин Иванов в качеството си на председател на БСП призова да се отстояват убежденията на Партията. Той изясни колко е важен предстоящият конгрес, както за Българската социалистическа партия, така и за страната. Трябва да се борим за доверието на хората и да ги убедим, че левицата е тази, която ще работи за просперитет. Аз вярвам, че след конгреса БСП ще излезе единна в общата цел – спечелването на изборите през 2013г, заяви Иванов.

Станко Дервендерлиев подложи на обсъждане това, че правото да вземе решение за бъдещето на втората ядрена централа е на българският народ чрез допитване, защото АЕЦ не е само енергиен бизнес, а има и много други аспекти.Ако на следващите избори ситуацията се промени, ние ще настояваме за реализацията на проекта. И в ръководството на БСП смятат, че проектът АЕЦ "Белене" не бива да се възприема като окончателно затворен и той подлежи на рестарт, защото само така можем да запазим позицията на страната ни като енергиен център, което ще ни даде допълнителна независимост, коментира Дервендерлиев.

Събралите се членове на БСП дискутираха неблагоприятната ситуация при търсенето на работа на по-младите хора, за това, че работодателите избягват да назначават младежи без опит като по този начин се завърта един омагьосан кръг. Тези и други наболели проблеми обсъждаха членовете на левицата и си обещаха да стегнат своите редици, като привлекат по-младите хора на тяхна страна, защото тук няма разцепление, а надпревара на идеи и качествени екипи.

Таня Атанасова

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ