Болярово » НОВИНИ » НОВИНИ

Болярово : НОВИНИ

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[30.03.2012]

ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ НА БСП- БОЛЯРОВО

Лора Величкова

На 29 март 2012 година от 13 часа се проведе заседание на Общинския СЪВЕТ НА Българската социалистическа партия- Болярово.

Заседанието откри председателят на общинския партиен съвет Атанас Дженкав и разясни на съпартийците си точките, които ще се разгледат на това заседание, както и последните събития в партията.

Партийците приеха плана на Общинския партиен съвет на БСП, с който ги запозна председателят Дженков. Членовете на партийната организация гласуваха и решение за провеждане на отчетно-изборната кампания в общинската партийна организация и дейностите на общинския съвет на БСП, свързани с кампанията, които са: план за подготовка и провеждане на събранията; график за провеждане на събранията; методически указания на събранията; ред за провеждане на събранията; политически анализ на избори 2011; основни въпроси за обсъждане в хода на кампанията; справки за събранията и предложения на въпроси, които да се обсъждат на отчетно-изборната конференция.

Присъстващите членове приеха решение за провеждане на отчетно-изборна конференция на Основната партийна организация на БСП-Болярово, която ще се проведе на 27 април 2012 г. от 13 часа.

Преди закриването на заседанието партийните членове обсъдиха конкретни мерки за работата на ОПО по организационно- политическото укрепване и разширяване на влиянието на Общинската партийна организация.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ