Болярово » НОВИНИ » НОВИНИ

Болярово : НОВИНИ

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[26.03.2012]

ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ СЕ СРЕЩНА С ЧЛЕНОВЕ И СИМПАТИЗАНТИ НА БСП В ЯМБОЛ

Лора Величкова

На 25 март 2012 година Георги Първанов посети Ямбол. Там той се срещна с членове и симпатизанти на социалистическата партия от петте общини на област Ямбол. От община Болярово присъстваха кметът Христо Христов, председателя на общинската структура на партията и на Общински съвет – Болярово Атанас Дженков и членове на младежката организация на БСП в общината ни.

Посещението на един от най-успешните и обичани президенти в историята ни беше част от обиколката му из страната. Пред съпартийците си той изрази позициите си по отношение на управлението на ГЕРБ, говори за идеите си за бъдещите избори и как да се засилият позициите на партията му. На въпрос на журналисти в последвалата пресконференция Първанов заяви,че дори и да не стане лидер на социалистите той ще продължи да работи за партията си, но е уверен в пътя напред и нагоре и сподели идеите си за това. Той посочи грешките и слабостите на сегашните управляващи и заяви,че обединението на останалите недоволни срещу тях и пътят към изборна победа. Не скри,че едно последвало сегашното правителство ще е много затруднено при това, което ще завари.

На въпроса на кмета на община Болярово Христо Христов за пътя и начините да се привлекат младите хора в общини като нашата, Георги Първанов отговори,че пътят, който при предишното управляващи е бил поет, търсейки инвестиции, за съжаление не е продължен от сегашното управление. В тази връзка цитира думите на преуспял зад Океана младеж, споделил желанието си да се върне в страната ни и неполучил и малката поискана подкрепа от правителството.

Все пак срещата, а и пресконференцията завърши оптимистично, защото членовете и симпатизантите видяха твърдата увереност на бившия президент да търси начин да промени нещата към по-добро. Как- ни предстои тепърва да видим.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ