Болярово » НОВИНИ » НОВИНИ

Болярово : НОВИНИ

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[26.03.2012]

ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ: ЗАГУБЕНИ СА НЯКОЛКО МНОГО ВАЖНИ БИТКИ

Голямото предизвикателство пред БСП е да дойдат кадърните хора, доказалите се в своите области, а партията ясно и отчетливо да формира своите идеи и политики, заяви Първанов.

На предстоящия конгрес той щял да обяви Платформа за организационна реформа в партията, като предложи промени в Устава и преместване на част от раздутия партиен апарат от „Позитано".

БСП има нужда от лидер, който може да се противопостави на Бойко Борисов, Ще участвам в предизборната надпревара за председателското място в БСП, мога да бъда полезен на партията с онова което знам , което мога и считам, че ние можем да спечелим тази надпревара, защото демокрацията в България е подменена с премиерска република, каза още Първанов.

Според Първанов ГЕРБ и лично Бойко Борисов са загубили няколко много важни битки:

"Загубена е битката за една активна и социална политика, която да изведе България от кризата и затова сега изглеждаме толкова зле, затова нашият бизнес е смачкан, затова нашето производство е в такова състояние, инвестициите клонят към нула и безработицата нараства с всеки изминал месец".

Той припомни, че има морално основание да оправя такива критики, защото през 2006 г. той е бил човекът, който е възразил срещу практиката да се изпращат в бордовете зам.-министри и съветници на премиера срещу високи заплащания.

По думите му хората в политиката трябва да престанат да гледат на политиката като лост за лично облагодетелстване.

Таня Атанасова

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ