Болярово » НОВИНИ » НОВИНИ

Болярово : НОВИНИ

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[23.12.2011]

БАР „СТРАНДЖА“ ОТНОВО ОТВОРИ ВРАТИ

Бар „Странджа“ отново отвори врати

Лора Величкова

Младите в Болярово отново могат да се похвалят със своя дискотека. След доста време бар „Странджа“ отново работи за настроението на всички свои посетители. Това е чудесна новина, защото имаше един дълъг период,в който нашите младежи нямаха дискотека на територията на града. Такава имаше единствено в съседното село Стефан Караджово, но боляровци невинаги имаха възможност или желание да я посещават.

И така след като новият млад и предприемчив собственик Иван Минчев изцяло обнови интериора на 17 декември 2011 г. всички боляровци,обичащи забавленията и танците имаха възможност да присъстват на откриването на новия бар „Станджа“. Разбира се , за съответното събитие имаше предварително направени резервации и място почти не можеше да се намери. Не е странно,че нещо толкова добре замислено предизвиква такъв интерес,а и собственикът и ди джей, както и двамата атрактивни бармани- Валентин и Георги се грижеха за прекрасното настроение на всички през цялата вечер.

Това те ще продължат да правят и занапред,защото барът ще продължи да работи и през деня и вечер,ежедневно, дори и в неделя (няколко часа).

Собственикът и двамата бармани са добре познати на всички младежи в града – с чаровните си усмивки и заразителното добро настроение те несъмнено ще карат всички посетители на бара и занапред да се чувстват добре там. А на всички, които все още не са имали възможност да посетят бар „Станджа“ искам да кажа- очакват ви приятни изненади и след неусетно отлетелите часове там,вярвайте- ще се върнете отново!

На трите момчета пожелавам успех, а на всички редовни клиенти и бъдещи посетители- много незабравими мигове!

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ