Болярово » НОВИНИ » НОВИНИ

Болярово : НОВИНИ

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[25.11.2011]

ПЕНСИОНЕРСКИ КЛУБ „БОЛЯРКА” ОТНОВО ПРАЗНУВА

Лора Величкова

На 25 ноември 2011 година от 13 часа членовете на пенсионерски клуб „Болярка”- град Болярово се събраха в своя клуб да отпразнуват всички рождени дни през годината. Стара тяхна традиция е да се събират по няколко пъти в годината, за да отбележат наведнъж всички лични празници на членовете, а тази година това се случи веднъж.

Председателят на клуба – Костадин Стоилов произнесе кратко поздравително слово към всички присъстващи, имали рожден ден през годината, като им пожела преди всички здраве и сили още дълги години да честват заедно празниците. Боляровските пенсионери освен скромен празничен обяд, реализиран с лични средства имаха и жива музика. Техен гост, с радост приел да ги весели беше Илия Георгиев, който освен,че им посвири на гайда, ги поздрави и с песен.

Членовете на пенсионерски клуб „Болярка” са доказали,че умеят да се веселят и този път не беше по-различно от останалите им празници- смях, песни, танци, хора ехтяха до късния следобед. Да им пожелаем все така да посрещат празниците и на новогодишното си тържество да са отново всички заедно!

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ