Болярово » НОВИНИ » НОВИНИ

Болярово : НОВИНИ

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[01.11.2011]

ХРИСТО ХРИСТОВ ОТНОВО ПЕЧЕЛИ МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ

Лора Величкова

С убедителна победа и с най-висок процент досега (75, 57 %) Христо Христов спечели за пети път изборите на местната власт. Една заслужена победа, ако съдим по свършеното през предните мандати, а и по време на самата предизборна кампания (припомням колко активни бяха действията му по време на обявеното бедствено положение в общината малко преди изборите).

На тържествения концерт по повод възродения след десетилетия празник на града 26 октомври 2011 г. заместник- председателят на Общинската избирателна комисия адвокат Георги Дженков, в присъствието на председателя Василка Джондрова и секретаря Диматър Дичев връчи удостоверение за встъпване в длъжност на новоизброния общински кмет Христо Христов (удостоверенията си получиха и новите общински съветници и преизбрания също за пети мандат Марчо Добрев- кмет на село Мамарчево).

На 1 ноември 2011 година служителите посрещнаха тържествено преизбрания общински кмет, а той, от своя страна сподели вълнението си от тази трудна, но убедителна победа. Обърна се към всички с благодарност за подкрепата, но не пропусна да спомене колко работа тепърва предстои. Христо Христов е доказал, че може да се справи.

Да му пожелаем успех и през този мандат, сили и увереност и да му благодарим за всичко, което е свършил за подобряването на начина на живот в общината!

Да му е честита победата!

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ