Болярово » НОВИНИ » НОВИНИ

Болярово : НОВИНИ

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[18.10.2011]

ДОБРО НАЧАЛО ЗА ФУТБОЛИСТИТЕ НА „БОТЕВ”- БОЛЯРОВО

Лора Величкова

На 22 септември 2011 година боляровският „Ботев“ посрещна като домакин в първия за сезона мач ФК„Чарган“- село Чарган. По време на цялата среща явното надмощие беше за нашите момчета и предимството им в атаките, а и в цялостната игра беше видимо. Първото полувреме завърши с три гола за „Ботев“, а гостите не отбелязаха нито веднъж.

През второто полувреме отново не бе отбелязан гол във вратата на „Ботев“- Болярово, но за сметка на това боляровските футболисти реализираха още два гола в противниковата врата и срещата завърши с внушителната победа на „Ботев“ над „Чарган“ с 5:0. Като голмайстори се разписаха: Даниел Чолаков, Георги Ников, Стоимен Стоилов, Григор Петров, Станимир Апостолов. Селекционер на „Ботев“ и през този сезон е Димитър Славов, а помощник- треньор е Николов.

След блестящата си победа в първия за сезона мач, футболистите на „Ботев“- Болярово имаха среща с кандидата за кмет на БСП Христо Христов. Господин Христов първо им благодари за победата в срещата, която той също е имал удоволствие да проследи. Като кмет четири мандата, той подчерта че винаги е правил всичко възможно спортът в общината да се развива, както и футболистите да се чувстват доволни и да реализират възможно най-много победи. Съобщи,че всички те ще получат по един нов спортен екип,а за в бъдеще се надява на повече положителни резултати, тъй като по трансграничен проект се очаква стадионът да бъде изцяло променен, а това вероятно ще привлече и нови попълнения в „Ботев“.

Следващото дерби бе с футболния клуб на село Кукорево- „Тракиец”, който завърши 1: 1, а на 1 октомври „Ботев” – Болярово загуби от отборът на Елхово на техен терен. За сметка на това завърши с победа над футболния отбор на Крумово на наш терен- с резултат за нашите момчета 3:1 на 9 октомври. Следва загуба от отбора на Победа( с 1: 2 на техен терен), а на 29 октомври ще е следващият мач на нашите момчета.

Към момента във временното класиране след осми кръг в областна група „Ямбол-юг” „Ботев”- Болярово е на пето място. Да им пожелаем успех през този сезон и да продължават както и започнаха- с блестяща победа!

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ