Болярово » НОВИНИ » НОВИНИ

Болярово : НОВИНИ

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[11.10.2011]

СРЕЩА НА КАНДИДАТА ЗА ОБЩИНСКИ КМЕТ ХРИСТО ХРИСТОВ С РОМИТЕ В БОЛЯРОВО

Лора Величкова

На 10 октомври 2011 година кандидатът за кмет на общината от БСП и водач на листата Христо Христов се срещна с ромите в Болярово. На срещата присъстваха и кандидатите от листата на БСП за общински съветници- Атанас Дженков, Димитър Драгоманов, Нина Терзиева, Мария Тодорова, Донка Ботева.

Христо Христов представи листата на БСП и каза целите на партията за общинските избора- да спечелят на първи тур изборите за кмет на общината и на селата Мамарчево и Стефан Караджово и поне 8 съветника от листата.

С ромите, каза той винаги е бил в добри отношения, откликвал е на проблемите им. Част от присъстващите са му съседи, а и всички други познава добре и на всеки е помагал с каквото може. Кандидатът на БСП заяви ясно,че в нашата община има етнически мир и по никакъв начин, той няма да позволи да има проблеми и размирици като в Катуница и някои други населени места.

Друго важно за ромите, което Христо Христов съобщи е, че ако евентуално спечели отново доверието на избирателите , в общинската администрация ще назначи представител на ромите. Има подходящ човек, висшист.

Добра новина за ромите беше и че във връзка с осъществяването на два нови проекта- за цялостна подмяна на водопровода и обновяването на спортната база(стадиона в града) ще се разкрият нови работни места.

Някои от присъстващите споделиха колко са доволни от господин Христов и с каква отзивчивост винаги се е отнасял към тях. Илия, който е част от мъжката певческа група към читалище „Възраждане 1912” и музикант, поздрави всички кандидати от листата, както и всички присъстващи с няколко песни и хора. За доброто настроение на ромите се грижеше и оркестър „Елховски ритми”.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ