Болярово » НОВИНИ » НОВИНИ

Болярово : НОВИНИ

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[10.10.2011]

СРЕЩА С ЖИТЕЛИТЕ НА КВАРТАЛА ОКОЛО ЦЪРКВАТА

Лора Величкова

На 9 октомври 2011 година кандидатът за кмет на община Болярово и водач на листата на БСП се срещна с жителите на квартала около църквата. На срещата присъстваха и други кандидати от листата на общинските съветници на БСП- Атанас Дженков и Мария Тодорова.

Христо Христов представи листата на кандидатите за съветници от БСП и направи кратък отчет на свършеното през предния мандат и предстоящото по отношение на изпълнението на новите проекти. След това даде думата на присъстващите, за да поставят проблемите си, да споделят мнения и препоръки.

Сред предстоящите проекти е един от най-важните, касаещи жителите на този квартал. Защото в проекта за пречиствателна станция на града, влизат и три от улиците на града ни, намиращи се точно тук, без мръсен канал до момента.

Сред новите неща, сподели кандидатът на БСП е и възстановяването на празника на град Болярово- 26 октомври и издигането на християнския кръст, благодарение на Методи Маджаров, родом от Голямо Шарково. Тук се чу и поредното предложение местността „Бахтепе” да бъде преименувана на негово име.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ