Болярово » НОВИНИ » НОВИНИ

Болярово : НОВИНИ

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[09.10.2011]

ПРЕДИЗБОРНА СРЕЩА С ЖИТЕЛИТЕ НА 14 И 31 БЛОК НА УЛИЦА „ГРАНИЧАРСКА“

Лора Величкова

На 7 октомври 2011 година кандидатът за кмет на общината и водач на листата с кандидатите за съветници на БСП Христо Христов се срещна с жителите на 14-ти и 31-ви жилищни блокове на улица „Граничарска“. На срещата присъстваха и други кандидати от листата- Атанас Дженков, Нина Терзиева, Мария Тодорова и Донка Ботева.

Христо Христов, когото хората познават като успешен кмет през последните четири мандата, представи листата с кандидатите за общински съветници и направи кратък отчет на обещаното преди четири години и свършеното до момента. Обяви ,че в извънреден брой на местния вестник, разходите за който ще са изцяло поети от предизборния щаб на общинската организация на БСП ще излезе предизборната програма на кандидата за кмет и всеки ще може да се запознае подробно с нея.

Кандидатът за кмет от БСП разказа накратко за новите проекти, които тепърва ще се осъществяват- цялостната подмяна на водопровода в града- 14 километра,за което предварително се извини,че ще бъде разкопан целия град,но след това ще се направи нещо по един от поставените въпроси днес- да се благоустрои пространството около жилищните блокове.

Поставени бяха различни въпроси, касаещи живеещите тук, а и жителите на общината като цяло- липсата на детска площадка, на което Христо Христов обеща, че ще се заеме с решаването на въпроса, ако отново стане кмет. Съобщи за една нова програма, по която ще се осигурят работни места,както и за евентуално нови начини и за в бъдеще.

Относно двата последни обекта- открития вече, обещан преди време нов общински пазар и изградения християнски кръст, Христо Христов отбеляза задоволството на хората,че те са вече факт. Методи Маджаров, родом от Голямо Шарково, изцяло спонсорирал кръста, има иде за построяването на параклис там, до Нова Година се очаква и този християнски символ да бъде свети вечер. Вярата, допълни Христов е упование на хората и все повече се възражда и сред нас. Няма вече селище в общината,в което да липсва храм.

Срещата продължи в непринуден разговор, в който се коментираха проблеми, търсеха се решения и се даваха идеи.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ