Болярово » НОВИНИ » НОВИНИ

Болярово : НОВИНИ

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[07.10.2011]

СРЕЩА С ЖИТЕЛИТЕ НА СЕЛО ДЪБОВО

Кандидатът на БСП ХристоХристов се срещна и с част от жителите на село Стефан Караджово

Лора Величкова

Кандидатът за кмет на общината и водач на листата на БСП Христо Христов се срещна с жителите на село Дъбово на 7 октомври 2011 година. Той представи листата на съветниците от БСП и направи кратка ретроспекция на свършеното през предния мандат. За жителите на селото радостна новина беше, че цената на дървата няма да се промени и през следващите четири години. Също така и хубава нова придобивка е Дома за стари хора в село Воден, защото те също имат представител от селото си там, който ги посещава понякога и разказва колко е доволен от условията там.

Съселянин имат и в Защитеното жилище в град Болярово, също разкрито през изминалия мандат на кандидага на БСП и кмет на общината 4 мандата.

Друга хубава новина за хората е, че вероятно проблемите с кражбите и в това село ще се реши, тъй като вече престъпниците са задържани, а по отношение на транспорта проблемът им ще се реши след избора на нов превозвач съвсем скоро.

На въпросите им за ремонт на църквата Христо Христов се нае да търси решение, съобщи и че през предстоящата година се очаква цялата община и съответно Дъбово включително да се снабди с нови контейнери, а за общината да се закупи нова сметоизвозваща машина. По отношение на уличното осветление- факт е,че всички осветителни тела и тук са подменени с енергоспестяващи, а на поставения въпрос да имат сергия, на която идващите земеделски производители да предлагат стоката си Христов пое ангажимент да се реши своевременно.

Освен с жителите на село Дъбово, кандидатът на БСП успя да се срещне и с част от жителите на село Стефан Караджово. Той мина да ги поздрави на пазара, който от известно време в селото става всеки петък и хората бяха доволни,че не ги е забравил, въпреки че го познават отлично и често го виждат.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ