Болярово » НОВИНИ » НОВИНИ

Болярово : НОВИНИ

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[01.06.2011]

БЪДЕЩИТЕ ПЪРВОКЛАСНИЦИ ОТ ЦДГ „ЗДРАВЕЦ” ПОЛУЧИХА СВОИТЕ СВИДЕТЕЛСТВА

Лора Величкова

На 1 юни 2011 г. с тържество за родители и гости бяха изпратени бъдещите първокласници в ЦДГ „Здравец” град Болярово. Децата получиха свидетелства за завършена подготвителна група, които им бяха официално връчени от директорката Галина Владева.

Гости на тържеството бяха секретаря на община Болярово Нина Терзиева и директора на СОУ „ Д- р Петър Берон” Васил Гаджуров, който разясни на родителите реда за записване на бъдещите ученици в първи клас.

Тържеството откри директорката на ЦДГ „Здравец” Галина Владева като поздрави децата с техния празник 1 юни и им пожела още много успехи. А бъдещите първокласници пяха, рецитираха, танцуваха, казваха гатанки, на които останалите деца отговаряха и показаха познания за цифрите и буквите.

Родителите бяха възхитени от уменията на децата си и се убедиха,че са готови за първокласници, а след връчването на свидетелствата празникът продължи с игри.

Изненадите за децата не свършиха дотук. В 13.30 за тях и за учениците от СОУ „Д- р Петър Берон” град Болярово и ОУ „Стефан Караджа”- село Стефан Караджово беше организирано друго тържество. Организатор на този празник беше община Болярово , а гости на града ни бяха актьорите от Държавен куклен театър „Георги Митев”- Ямбол, които направиха незабравим празника за децата ни. Актьорът и любимец на децата Ангел Попов и колегите му бяха подготвили състезания, игри, песни и много награди, осигурени от община Болярово. Децата се включиха активно в игрите и останаха много доволни и развълнувани от своя празник 1 юни.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ