Болярово » НОВИНИ » НОВИНИ

Болярово : НОВИНИ

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[03.05.2011]

ПРОДЪЛЖАВАТ ТРЕВОЖНИ ПРОЯВИ НА ДЕЦА

Лора Величкова

Вече веднъж бях споделила всеобщата тревога за престъпните действия на децата от местното училище. Тогава все пак говорехме за ученички от среден и последен етап на обучение. А сега по-тревожно е, че става въпрос за малки деца от начален етап на обучение.

На 23 април 2011 двама малолетни на 10 годишна възраст от град Болярово, ученици в СОУ «Д-р Петър Берон» отишли в гробищния парк на град Болярово и започнали да чупят и събарят надгробни паметници. При извършената проверка на място е установено,че са счупени 5 паметника. Извършителите на това ужасно деяние са предадени на МКБППМН при община Болярово за налагане на съответните възпитателни мерки.

Това не е първата проява на тези деца. Мерки ще бъдат взети, но не трябва ли да се замислим чия все пак е вината и къде се греши във възпитанието и какво ги подтиква да вършат тези лоши неща? Израз на бунт ли е или търсене на внимание? И да си пожелаем в бъдеще да не се налага да споделяме тревогата си от подобни постъпки на не само тези, но и всички деца на територията на общината ни.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ