Болярово » НОВИНИ » НОВИНИ

Болярово : НОВИНИ

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[25.03.2011]

"КУПАТА НА ПЕТТЕ КМЕТА" В ОБЩИНА БОЛЯРОВО

Лора Величкова

По традиция всяка от петте общини на област Ямбол прави футболен турнир по случай празника си. В турнира участват отборите на всички общини плюс този на областна управа Ямбол. А победителят взема „Купата на петте кмета”.

На 24 март 2011 година от 14 часа, по случай празника на Елхово, който е на 26 март, мачовете се играха на градския стадион в Елхово.

Както е прието,се тегли жребий, според който отборите се разделят в две групи. Община Болярово се падна в група с община Стралджа и община Ямбол,( които не успяха да присъстват на турнира този път.) А в другата група останаха отборите на община Елхово, община Тунджа и отборът на Областна управа Ямбол.

В първата среща със Стралджа отборът на община Болярово печели при резултат 4: 1, втората си победа взема служебно, поради неявяването на отборът на община Ямбол, а от другата група първи става отборът на община Елхово. На финал играят победителите от двете групи- отборите на общините Болярово и Елхово. В редовното време резултатът е 0:0 и по регламент се изпълняват дузпи. При изпълнението на дузпите отборът на община Болярово печели с 3:2 „Купата на петте кмета”!

Честито момчета!Вие показахте, че заслужавате тази купа!Успех и на следващия турнир!

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ