Болярово » НОВИНИ » НОВИНИ

Болярово : НОВИНИ

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[10.03.2011]

В ДОМА ЗА СТАРИ ХОРА – СЕЛО ВОДЕН ПРАЗНУВАТ 8 МАРТ

Златка Янева- директор на дома

Осми март. Международен ден на жената. Село Воден. Ледени снежинки прехвърчат. Студено е. В Дома за стари хора обаче тръпнат в очакване за голямото празнуване. За тях топлината и слънчевите лъчи са в сърцата и душите им. Поводите са два- 80 годишният юбилей на баба Марина и празникът на жената.

От ранни зори персоналът подготвя визията на Дома – украса, трапеза, музикален фон.

Домуващите са нетърпеливи за началото на голямата веселба. Усеща се еуфорията и радостта, че този ден ще бъде необикновен,ще бъде специален.

И ето удари дванайсетият час на обяд. Госпожа Янева, директорът на дома откри тържеството с поздравителна реч: „Честит празник,мили дами! Желая ви крепко здраве, много години спокоен и щастлив живот в нашия уютен дом и още много поводи, които да ни карат да се усмихваме!..... А на дамите от персонала пожелавам здраве, щастие,късмет и да са все така отговорни и съвестни в работата си. Освен това отправям и най-специални пожелания към баба Марина, която днес навършва скровните 80 години! Честит юбилей,бабо Маринке! Бъди жива и здрава, все така добросърдечна и жизнерадостна, за да ни радваш още 80 години!”

А след пожеланията продължихме с красиви български хора, танци, песни до края на тържеството.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ