Болярово » НОВИНИ » НОВИНИ

Болярово : НОВИНИ

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[25.02.2011]

НА СРЕЩА НА ОБЩИНСКИЯ КМЕТ ХРИСТО ХРИСТОВ С ПЕРСОНАЛА И ДОМУВАЩИТЕ НА ДОМА ЗА СТАРИ ХОРА- СЕЛО ВОДЕН

Работ

Лора Величкова

На 21 февруари 2011 година общинският кмет Христо Христов пристигна за работна среща в Дома за стари хора в село Воден. На посещението с него беше и депутата от Коалиция за България- Емилия Масларова. Домуващите бяха много изненадани и доволни от тази среща и не спряха да сипят похвали и благодарности. Масларова също беше удовлетворена от видяното, защото проектите, благодарение на които се създаде този дом, бяха по времето, когато тя беше министър на труда и социалната политика. Нейното съдействие това да стане реалност е наистина заслужило благодарността и топлите и искрени думи. След като тя пожела на възрастните хора да са все така доволни,щастливи и оптимисти, започна работната среща с кмета Христо Христов.

За пореден път домуващите изказаха възхищението си от условията, директора и отношението и грижите на целия персонал. Изразиха благодарността към кмета на селото Елена Анева, която редовно ги посещава,благодариха и на кмета Христо Христов за отзивчивостта и загрижеността им към тях ,помолиха ако е възможно още по-често да ги навестява. Общинският кмет прие поканата им с удоволствие. Благодари им за топлите думи и им представи новия секретар на общината Нина Терзиева. Тя също каза няколко думи за себе си и сподели,че с желание ще работи за тях и проблемите им.

Основен проблем в момента там,според общинския кмет е отоплението. Разбира се, затова има решение- за да се намалят разходите, Христо Христов предложи да се смени вида на горивото.

Възрастните хора помолиха да им се осигурят профилактични прегледи, което кметът обеща да уреди по-късно. Обеща да помисли по исканията им всяка стая да си има хладилник и да си гледат малки лични стопанства- ако е възможно и позволено. Стана ясно,че в началото на март спонсор от село Крайново,ще дари овощни дръвчета на дома.

Изпращайки гостите от общинското ръководство, възрастните хора и тези от персонала отново пожелаха срещите им да са по-чести.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ