Болярово » НОВИНИ » НОВИНИ

Болярово : НОВИНИ

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[27.01.2011]

ОБУЧЕНИЕ НА ПРЕБРОИТЕЛИ И КОНТРОЛЬОРИ В БОЛЯРОВО

Лора Величкова

На 27 януари 2011 г. в град Болярово от 9 до 15.30 часа се проведе обучение на преброителите, контрольорите и резервите за община Болярово. Обучители бяха експертите от Териториалното статистическо бюро- Ямбол Красимира Георгиева и Стела Вангелова.

Председателят на Общинската преброителна комисия и секретар на община Болярово Нина Терзиева откри обучението, а екпертите от ТСБ- Ямбол запознаха присъстващите с подробностите по практическото извършване на преброяването и възможните казуси.

29 е броят на преброителите за община Болярово, 7 са контрольорите и 3 резерви – общо 39. Те получиха договорите си и служебни карти, с които ще се представят при посещението си в домакинствата. Самоличността им може да бъде потвърдена чрез обаждане до Областната преброителна комисия или чрез обаждане на телефонен номер за цялата страна- 0700 16 310.

Предстои преброителите и контрольорите да получат материалите за преброяването и сим-карти, чрез които ще държат връзка помежду си и ежедневно преброителят ще дава информация на контрольора си, който ще подава информацията на Областната комисия.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ