Болярово » НОВИНИ » НОВИНИ

Болярово : НОВИНИ

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[04.01.2011]

ОПЕРАТИВКА НА ОБЩИНСКИЯ КМЕТ ХРИСТО ХРИСТОВ С КМЕТОВЕТЕ И КМЕТСКИТЕ НАМЕСТНИЦИ ПО НАСЕЛЕНИ МЕСТА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНАТА

Лора Величкова

На 27 декември 2010 година кметът на община Болярово проведе месечна оперативка с кметовете и кметските наместници на населените места на територията на общината.

Той наблегна на няколко по- съществени неща. Съобщи им,че по негово решение 30 декември 2010 г. е неработен ден на община Болярово.

Съобщи, че от 1 януари 2011 година се налага да се разделят с досегашния секретар на община Болярово- Ангел Тодоров поради неговото пенсиониране и през януари 2011 г. регистрите ще се заверяват от него(кмета) и заместник-кмета.

Другото, на което наблегна Х. Христов беше неговата идея през февруари да се направи една приемна във всички села, да преценят кметовете и кметските наместници как да го организират.

Накрая общинският кмет се извини на колегите си, ако е имало моменти, в които им е повишавал тон през годината и им благодари за чудесната съвместна работа ,като пожела и за в бъдеще да има такава екипност в работата им . А на самите тях здраве, още повече успехи и упоритост в нелеката им работа.

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ