Болярово » НОВИНИ » НОВИНИ

Болярово : НОВИНИ

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[04.01.2011]

ЧУДЕСНИ РЕЗУЛТАТИ НА НАШИТЕ УЧЕНИЦИ В СЪСТЕЗАНИЕТО „АЗ, ПРИРОДАТА И СВЕТЪТ”

Лора Величкова

На 20 декември 2010 година в СОУ «Д-р Петър Берон» град Болярово се проведе състезанието «Аз, природата и светът».

Това състезание е второто от поредица състезания от 1 до 4. клас, като на финално състезание ще отидат само събралите максимален брой точки(50) в поне две от провежданите състезания.

Вече писахме (в брой12 ) за първото от състезанията «Аз рисувам», което се проведе на 19 ноември 2010 г. И тук е мястото да споменем децата с най- добри резултати от него. С максимален брой точки(50) тук е само първокласничката Александра Асенова Ботева, а съученичката й Ива Йорданова Трифонова има 46 точки.

А децата с най-много точки от състезанието «Аз , природата и светът» са от първокласниците- Ива Йорданова Трифонова( 50 т.), Александра Асенова Ботева (49 т.), Гергана Диманова(46т.).

От второкласниците с максимален брой точки – 50 е Костадин Стоянов.

А чътвъртокласниците с най- много точки са: Ана- Мария Иванова Тодорова(50 т.), Димитър Константинов Манолов(50 т.), Пламен Андонов Димов(50 т.), Радина Станиславова Станкова(50 т.) и Божидар Стоянов Джапунов(47 т.).

Поздравяваме за досегашните успехи нашите ученици и им пожелаваме успех и в следващите предстоящи състезания: «Аз и числата» на 27 януари 2011 г.; «Аз общувам с Европа» на 28 февруари 2011 г.; «Аз и буквите» на 25 март 2011 г.

Националното финално състезание е на 24 април 2011 година. Това състезание е включено в Националния календар за извънучилищни дейности на основание заповед на министъра на образованието, младежта и науката. Организатори са МОМН, СБНУ и Синдикатът на българските учители.

Да си пожелаем,както и миналата години да имаме финалисти на национално ниво, дори повече на брой от предходната година!

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ