Болярово » НОВИНИ » НОВИНИ

Болярово : НОВИНИ

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

[28.12.2010]

КОЛЕДНИ ТЪРЖЕСТВА В ЗАЩИТЕНОТО ЖИЛИЩЕ ЗА ВЪЗРАСТНИ В ГРАД БОЛЯРОВО И ЦСРИ В ДВА ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ ДНИ

Лора Величкова

На 23 декември 2010 година Защитеното жилище за възрастни- град Болярово имаха свое коледно тържество.

Празникът им започна в 12 часа с много настроение и радост. Специално за случая от кмета на общината Христо Христов им бяха отпуснати средства за празнична почерпка, но най- голямата и трогателна изненада за възрастните хора, бяха подаръците, които получиха. Средствата за тях отново бяха отпуснати от общината.

Тази година, в началото на юли Защитеното жилище отпразнува своя пръв рожден ден и там де отбелязват всички празници, както и рождени дни подобаващо,макар и скромно. Възрастните хора там се чувстват много добре и споделят,че са изключително доволни от своя директор- отзивчивата и чаровна Таня Христова, както и от целия персонал.

Коледно тържество имаше и в Центъра за социална рехабилитация и интеграция, който е отскоро подобрен и ремонтиран(за което вече писахме подробно). Там празнуваха на 22 декември и също благодарение на кмета на общината получиха празнична почерпка.

Да пожелаем на възрастните хора от Защитеното жилище в Болярово, както и на посетителите на ЦСРИ още дълги години да посрещат Коледа заедно и Новата 2011 година да им донесе най-вече здраве и повече усмивки!

<< ПОСЛЕДНИ НОВИНИ | << АРХИВ